maanantai 19. syyskuuta 2011

Pentusuunnitelmia :)

Viikko sitten julkaisin omilla sivuillani ja Surexin sivuilla ensimmäisen pentusuunnitelmani, josta toivottavasti syntyisi ihan ensimmäinen Derekaz-pentue. <3

Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, astutetaan Kuplis hurmaavalla punatiikerivalkoisella Metsäkansan Kohtalolla eli Osmolla alkuvuodesta :) Ennen astutuksen toteuttamista kumpainenkin osapuoli sydänultrataan ja FIV- ja FeLV-testataan ja jos kaikki on kuten pitääkin, niin sitten vain odotellaan Kupliksen kiimaa. :)

Tämä yhdistelmä on erityisen tärkeä ihan jo siksikin, että se on ensimmäinen oma pentueeni, mutta myös siksi, että kumpikin kissa on minulle tuttuja jo pidemmältä aikaa. Kuplis sai luonani ensimmäiset pentunsa kohta vuosi sitten ja olen tavannut Kupliksen kummatkin vanhemmat Piupawsin Helin ja Katjan luona. Osmo on syntynyt ja kasvanut siskoni luona Metsäkansan -kissalan sijoituspentueena ja olen tuntenut sen emon Hallan (Metsäkansan Helmi) luovutusikäisestä saakka. Myös Osmon isään, upeaan Rex Dandy Ben-Gali the Blacksmithiin eli Gråisiin sain kunnian tutustua sen vuoden takaisella Suomen astutusreissulla.. Myös Osmon kummatkin sisarukset (Metsäkansan Kaunis Hilda "Ninja" ja Metsäkansan Kaukorakkaus "Kake") ovat luonnollisesti tulleet tutuiksi pentuajoiltaan ja olen nähnyt kumpaakin nyt myös vanhempana Ninjan ollessa Metsäkansan kissalan Tuulilla ja Kaken asustellessa kastraattina siskollani emonsa, isoenonsa, "tätinsä" ja harjakoira-Stellan seurana :)

Jännityksellä odotan, mitä tämä suunnitelma tuo tullessaan :)
Periaatteessa lähes kaikki on mahdollista, paitsi punaiset pojat... Joten niitä mustavalkoisia poikia odotellessa. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti