tiistai 29. marraskuuta 2011

Sydänultraa ja vähän muuta

Kuplikselle on varattu 19.12. maanantaina sydänultra Turkuun, Sari Granholmille. Sari on Suomen parhaimpia sydäneläinlääkäreitä, joten Kuplis pääsee erittäin osaaviin käsiin. Samalla Kuplamamasta (uusi lempinimi :D) otetaan FIV- ja FeLV-testit ja jos kaikki näyttää hyvältä, niin sitten vain odotellaan, josko suunnitelmat toteutuisivat.

Nonnan laitan e-pillereille vähäksi aikaa, koska neiti on päättänyt juosta 2 viikon välein. En kuitenkaan sitä vielä 10 kk iässä halua astuttaa, joten muutaman kuukauden ajan pidän Nonnaa pillereillä, jos vain kaikki  menee hyvin. Alunperin olin suunnitellut, että astutan Nonnan loppukesällä / syksyllä 2012, mutta neidin kiimojen ja niiden voimakkuuden takia se on todennäköisesti pakko toteuttaa aikaisemmin. Muutamia kolleja olen katsellut, mutta aika näyttää minkälainen mies Nonnalle löytyy :)

Olimme reilu viikko sitten Nonnan kanssa ERY-SYD:n näyttelyssä Myllypurossa ja neiti sai tulokseksi EX2. Tuomari tykkäsi kovasti Nonnasta - hieno pää, upea kroppa, todella elegantti ymym. mutta se turkki... Niinpä Funkyjam's-kissalan nuori neiti BumBum pokkasi EX1-palkinnon ja Nonna jäi kakkoseksi :) Parin viikon kuluttua olisi URK:n näyttely ja edessä avoin luokka ensimmäistä kertaa, EX-tulosta lähdemme hakemaan. Onhan se harmittavaa, kun neidillä ei ole turkkia kuin nimeksi, muuten kun Nonna on niin kaunis pakkaus <3 Mutta eihän kukaan voi olla täydellinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti