torstai 13. syyskuuta 2012

Pentuja odotettavissa lokakuussa

Kuplis palautui Oulun reissultaan Oulun tuliaiset masussaan, joten meillä on pentuja odotettavissa lokakuun puolivälin jälkeen :) Värimahdollisuuksia näillä pennuilla on monia - musta, sininen ja kuviollinen, kaikki hopealla/savuna ja/tai valkoisella.

Toiveissani olisi, että saisin jatkokasvatukseen Kupliksen mahdollisen tyttären, koska Kuplis on tarkoitus leikkauttaa tulevan pentueen jälkeen. Mahdollisesti siis sijoituskoti haussa tytölle ja/tai pojalle, joten jos olet kiinnostunut ja asut inhimillisen matkan päässä Hämeenlinnasta, ota ihmeessä yhteyttä :)

Kuplis ja Unski <3

Nonnan pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa, Diiva jäi sijoituskotiin Hämeenlinnaan, Helmeri (Who's The Daddy) asuu myös Hämeenlinnassa ja Kodorasta (WhoDancesWithWolves) tuli Helsinki-cityboy :) Dia jäi sulostuttamaan meidän elämää meille kotiin. Ensi vuoden pentusuunnitelmatkin alkaa hahmottua, Nonna olisi tarkoitus astuttaa keväällä ja sulhanenkin on jo kiikarissa, siitä lisää tuonnempana.

Derekaz Who -pentue 11 viikkoa
 Dia - prinsessa Hurrikaani - jäi asumaan meille siis kotiin. Neiti on varsin harmoninen tapaus, turkkia tosin ei ole pahemmin, mutta toivossa on hyvä elää ja odotella. Itse odotan innolla tulevia näyttelyitä, sillä yli 10kk tauon jälkeen näyttelytouhuihin on kova hinku!

Meidät bongaa seuraavista näyttelyistä:
15.9. PIROK, Tampere (Dia)
7.10. URK, Kirkkonummi (Dia & Gordo)

Derekaz Who Loves Diamonds

Neiti Mangusti

Dia & Nonna, tytär ja äiti

2 kommenttia:

  1. Voi, tämä blogi on kyllä aina pentukuvineen loistava apu pentukuumeiselle :) Toivottavasti kaikki sujuu pentusuunnitelmien kanssa hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis postailla pentukuvia enemmänkin ;D Facebookista niitä kyllä löytyy, jos selailla vaan jaksaa. Kupliksen pentuja odotellessa... ;)

      Poista