tiistai 4. joulukuuta 2012

Hyvää joulukuuta Derekaz-kissalasta!

Kissalassamme elellään hiljaiseloa, tosin pennut alkavat jo olemaan semmosia vipeltäjiä, ettei hiljaisuudesta ja rauhasta tietoakaan ;) Ikäähän tälle toiselle pentueelleni tuli nyt lauantaina 6 viikkoa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puutu. Eilenkin kaverit roiskivat kiipeilypuusta alas - mahalleen.. ihan hieno suoritus, mutta ei kuitenkaan täydellinen :D Aika hyvin ne hahmottavat mihin niiden taidot riittävät ja mihin ei, eivät ole tuonne katonrajaan vielä yrittäneet edes :)

Tästä pentueesta ovat kaikki  pennut varattuja ja näillä näkymin tyttö ja ruskeatabby poika olisivat muuttamassa sijoituskoteihin. Mustasavuvalkoinen poika muuttaa lemmikkikotiin :) Itsenäisyyspäivänä selviää myös onko kissalaamme toisesta kissalasta tuleva vahvistus löytänyt sijoituskotinsa, toivottavasti kemiat kohtaavat, nyt ainakin vaikuttaa todella hyvältä :) Joten mikäli torstai menee toivotusti, on myös muualta kasvatuskissakseni tuleva kolli löytänyt sijoituskodin ja seuraavia koteja etsitään vasta ensi keväänä / kesällä. Kyselyitä saa toki laittaa ja mielelläni tutustun pentujen tuleviin koteihin jo hyvissä ajoin ennen pentujen syntymää, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä kysyä :) Nonnan tulevia treffejä suunnitellaan noin helmi-maaliskuulle, riippuen vähän siitä, miten Nonna juoksee. Joten pentuja mahdollisesti odotettavissa noin toukokuun tienoilla, jos kaikki menee hyvin ja suunnitellusti.Sen verran voin vihjata, että mahdollisuus suunnilleen samanmoisiin väreihin saattaapi olla nyt suunnitellussa pentueessa, kuin oli Nonnan ekassakin pentueessa. ;)

Alkuvuodelle oli paljon näyttelysuunnitelmia, mutta ne on nyt siirtynyt kevääseen / kesään (vähän riippuu toteutuvista pentusuunnitelmista), sillä matkustan helmi-maaliskuussa Texasiin ja kummasti tommonen matka syö rahavaroja :)

Kuten ylempänä mainitsin, on kasvatukseeni tulossa hieman uutta verta toisesta kissalasta. Kyseessä on pieni ruskeatabbypoika Tuiscalo's-kissalasta Lahdesta, jonka tuontilinjainen sukutaulu ja ihana ulkonäkö on hurmannut minut täysin. Pojan on tarkoitus siis muuttaa sijoituskotiin, koska en halua enää stressata Gordoa kollin läsnäololla. Toivottavasti tulevaisuudessa tämä pieni mies (alla kuvia) tulee olemaan 1-2 Derekaz-tyttösen sulho. Kollin äiti on B-veriryhmää, joten herra saattaa olla A tai B, aika näyttää. Saattaapi myös kantaa suklaata, kantaa diluutiota... Joten kaikenlaiset värit ovat mahdollisia tämän pojan jälkeläisille (tietysti emosta riippuen) :D Mutta olen todella kiitollinen Tuijalle, että hän luottaa pojan kasvatukseeni :)

Tässä hieman kuvasatoa pikkuvauveleista, jotka kuvasarjan loppua kohden ei ole enää ihan niin pieniä :D Pojilla painot keikkuvat siinä noin 800g tietämissä ja Venlallakin melkein samoissa.

Dia poseeraa - ikää 6kk

Fere 4 viikkoa

Fere 4 vkoa

Forte 4 vkoa

Forte 4 vkoa

Sisu-eno vahtii pikkulapsia

Venla 4 viikkoa

Venla 4 viikkoa

Venla opettaa Dialle miten poseerata.. :D

Fere 6 viikkoa

Forte 6 viikkoa

Venla ja äitinsä Kuplis

Forte tänään

Some ears!

Tässä vielä meidän Tuiscalo's-vahvistus, kuva otettu 19.11.2012

Pää näyttää kovin kivalta, odotan innolla miten poika kasvaa ja kehittyy <3

"Mullekko puhuit?"

Pieni tiikeri istuu ja ihmettelee..

Tuiscalo's-pojat :)
...ehkäpä nämä kuvat riittävät hetkeksi? :D
Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaa koko Derekaz-kissala, samoin hyvää joulukuuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti