lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vauvakissejä!

Ihan ensiksi toivotan hyvää vappua kaikille! <3

Kissalassa eletän hiljaiseloa, mutta sijoituskodeissa ei :D Janakkalaan Karoliinan hoiviin Derekaz Zyralle eli Nalalle syntyi maaliskuun lopussa kolme ihanaa pikkuriiviötä, isänä hieno punatäplikäsvalkoinen CH Angelfalls Spider From Mars "Olli". Pentueen isän nimi on biisi, joten siitä pentueen musiikkiteema - Sabaton on yksi lempibändeistäni, joten pentue on Sabaton's Wolfpack :)

Saldona kilpikonnatäplikäsvan tyttö Derekaz Primo Victoria, joka jää äitinsä ja "setänsä" Onnin kaveriksi sijoitukseen ja on saanut kutsumanimekseen Ilo. Ilon lisäksi pentueessa on ruskeatabbyharlekiini poika Derekaz Carolus Rex ja mustavalkoinen Derekaz Attero Dominatus. Raitapoika vaikuttaa pentueen reuhallisimmalta, Ilo on aikamoinen terroristi tytöksi ja pistää kyllä veljensä ruotuun ja mustavalkoinen vaikutti ainakin viikko sitten varsin lupaavalta superaktiiviselta apinalta :D 

 Pojat ovat vielä omaa kotia vailla, joten kyselyt ovat tervetulleita :) Pentueen vanhemmat ovat molemmat sydänultrattuja, FIV- ja FeLV-negatiivisia ja pennut rekisteröidään Suomen Kissaliittoon. Luovutus olisi aikaisintaan kesäkuun lopussa.

Derekaz Primo Victoria "Ilo"


Derekaz Carolus Rex - etsii omaa kotiaan!

Derekaz Attero Dominatus - etsii omaa kotiaan!

Koko pentue edustaa :)

Myös Dakota (Kvitochka Show Stail*RU) ja Diego (Derekaz Electrique) sai jälkikasvua huhtikuun alussa, pennut kasvavat Rauhan hoivissa Kirkkonummella. Saldona kaksi hurmaavaa pikkuprinsessaa <3 Tytöt ovat isänsä nimen mukaan nimetty Electric Ladies -pentueeksi - musta tyttö on Derekaz Electric Ladyland ja mustavalkoinen Derekaz Our Lady of Electric Light. 

Dakotalle suunnitellaan vielä toista pentuetta joskus tulevaisuudessa ja Diegolla on jälkeläisiä muutamassa muussakin kissalassa, joten nämä pennut muuttavat kumpainenkin todennäköisesti lemmikeiksi eikä jatka kasvatuksessa. Kumpaakaan ei ole varattu, mutta sijoituskodin tuttavista niin moni on ihastunut Dakotaan, että voi hyvin olla, että koteja löytyy sieltäkin suunnalta :D Pentueen vanhemmat ovat molemmat sydänultrattuja, FIV- ja FeLV-negatiivisia ja pennut rekisteröidään Suomen Kissaliittoon. Luovutus heinäkuussa.

Derekaz Electric Ladyland, musta tyttö

Derekaz Our Lady of Electric Light, mustavalkoinen tyttö

Tissibaarissa <3

Ihanat tyttöset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti