sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Derekaz Who -pennut

Reilu pari viikkoa sitten syntyi ensimmäinen Derekaz -pentue. Heräsin perjantaina 18.5. aamuyhdeksän jälkeen siihen, kun Nonna hurisi ja kurisi levottomasti ja juoksenteli ympäriinsä. Soitin naapurilleni, joka oli luvannut tulla seuraksi synnytyksen ajaksi ja pian hänen saavuttuaan ensimmäinen pentu tupsahtikin maailmaan. Kaiken kaikkiaan lapsia syntyi neljä - kaksi tabbyvalkeaa tyttöä ja kaksi poikaa, sinitabby ja lila - värit oli aikamoisia yllätyksiä! Toinen tytöistä on mahdollisesti suklaatabbyvalkoinen ja toinen pojista siis on lila, en olisi ihan ensimmäisenä näitä värejä osannut odottaa. :)

Tällä hetkellä pennut ovat 16 päivän ikäisiä ja täytti perjantaina kaksi viikkoa. Niin se aika vain rientää :) Pojat ovat yli 300 grammaisia ja tytötkin ohittanevat pian tuon 300 gramman rajapyykin. Nonna on tunnollinen emo ja hoitaa ahkerasti vauvojaan.

Pentujen nimetkin on jo julkaistu ja ne tullaan nimeämään isänsä nimeen liittyen, eli kun isä on Jazz-Annas Whomper, ovat pennut kaikki nimiltään Who -alkuisia. Tässä pennut syntymäjärjestyksessä:
Derekaz Who Loves Diamonds, CRX n 03 24 (ruskeatäplikäsvalkea naaras)
Derekaz Who Is A LittleDiva, CRX b 03 24 (suklaatäplikäsvalkea naaras)
Derekaz Who's The Daddy, CRX c (lila uros)
Derekaz WhoDancesWithWolves, CRX a 24 (sinitäplikäs uros)

Toisena syntyneen tytön väriä on arvottu, sen selkä on hyvin tumma, mutta päästä sävy on varsin suklainen. Hankalaa. Mutta tällä hetkellä vaikutelma olisi, että se on suklaatäplikäs, mutta saattaa muuttua vielä ruskeaksi. :P Aika näyttää.

Lisäilen Facebookiin kuvia viikottain, et tarvitse tunnuksia selaillaksesi kuvia.

Tässä vielä hetki sitten napattu kuva koko pentueesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti