sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pennut 6 viikkoa / mahdollisesti "sijoituskoti" haussa

Pennut täytti perjantaina 6 viikkoa ja ovat reippaita pikkukissoja. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla ovat osanneet käydä jo hyvän aikaa, omat pikkuhiekkalaatikot ei enää oikein kelpaa vaan pitää kiivetä aikuisten isolle hiekkalaatikolle ;)

Pojat ovat löytäneet omat kotinsa ja toisen tytön kohdalla tilanne on vielä vähän avoin. Mahdollisesti siis hakusessa "sijoituskoti" 0-1 pentueen sopimuksella, tarkoituksena on siis jättää kasvatukseen vain tämä tytöistä tummempi, mutta vaaleammalle mahdollisesti olisi 0-1 pentueen sijoituskoti haussa. Mahdollisesti sitä en koskaan tulisi kasvatukseen käyttämään, mutta haluaisin varmistaa sen, että tämä pentue ei mene "hukkaan", jos suunnitelmat eivät menekään niin miten niiden haluaisin menevän. Eli mikäli "sijoituskodin" tarjoaminen kiinnostaa ja asut mahdollisimman lähellä Hämeenlinnaa, otahan rohkeasti yhteyttä :) Myös Kupliksen mahdolliselle tyttärelle (pennut siis vasta suunnitteluasteella) saattaisi olla ihan oikea sijoituskoti ilman lainausmerkkejä haussa, joten sijoitustyttöä (tai miksei poikaakin, ei tiedä mitä Kuplis pyöräyttää) halajavat ottakaahan yhteyttä :)

Pentujen rekkarit tulivat perjantaina ja oli hieno tunne nähdä oma kasvattajanimensä papereissa! Pentujen viralliset nimet ovat siis:
Derekaz Who Loves Diamonds
Derekaz Who Is A LittleDiva
Derekaz Who's The Daddy
Derekaz WhoDancesWithWolves

Suunnitelmissa olisi ilmoittaa Dia ja Dee (tummempi tyttö ja lila poika) RUROK:n näyttelyyn elokuun lopussa ja mahdollisesti sama parivaljakko tai ainakin Dia PIROK:n näyttelyyn syyskuussa. Dia jää minulle siis kotiin. :)


Diiva - etsii mahdollisesti "sijoituskotia"
Dia - jää kotiin

Koko pentue

Isopieni peto!

...se siitä pikkuprinsessasta :D

Sisarukset :)

Diivan virnistys :D

2 kommenttia:

  1. Eikä haittaisi, vaikka mahdollinen sijoituskoti lainausmerkeillä tai ilman olisi kiinnostunut näyttelyistä. :) Ei kuitenkaan pakollista missään nimessä!

    VastaaPoista