maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pentusuunnitelmia

Kissalan toinen pentusuunnitelma on nyt julkaistu. Kupliksen olisi tarkoitus lähikuukausien aikana treffata hopeatäplikäs Saca's Uncia Emperieum. :) Derekaz-kissalan toinen pentue näkee toivottavasti päivänvalon lokakuun tienoilla.

Värimahdollisuuksia on monia - musta, sininen ja kuviollinen, kaikki hopealla/savuna ja/tai valkoisella :) Joten pääsemme taas jännittämään syntyisikö mustavalkoista tyttöä ;) Toiveissani olisi, että saisin jatkokasvatukseen myös Kupliksen tyttären, koska Kuplis on tarkoitus leikkauttaa tulevan pentueen jälkeen. Mahdollisesti siis sijoituskoti haussa tytölle ja/tai pojalle, joten jos olet kiinnostunut ja asut inhimillisen matkan päässä Hämeenlinnasta, ota ihmeessä yhteyttä :)

Jossain vaiheessa tuntui mahdottomalta löytää Kuplikselle sulhoa, koska moni kolli tuntui olevan joko sille itselleen tai Nonnalle sukua, mutta onneksi Saca's-kissala pelasti tilanteen ja löysimme Uncian!

Kupliksella taitaa olla jo vauvakuumetta, yllätin sen yksi ilta "imettämästä" Nonnan pentuja. Pennut siis kuolasivat sen mahan ihan märäksi ja Kuplis pesi vauvoja kuin omiaan :PNonnan ja Mossen monsterilapset ovat hyvin energisiä ja vilkkaita ipanoita, ne ovat viihdyttäneet minua mm. levittämällä kaikki puhtaat pyykit pyykkitelineestä pitkin poikin asuntoa, googletelleet kovasti, telkkarikin on ollut päällä niiden jäljiltä... Niille myös maistuisi kovasti varpaat, nilkat, sormet, käsivarret, hiukset... ;)

Tässä vielä muutama kuva Nonnan ja Mossen 7 vkon ikäisistä riiviöistä.

Diiva etsii sijoituskotia

Ilmeellä!

Pieni filosofi

Dia poseeraa


Koko pentue :)

Timanttini - Dia ja äitinsä Nonna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti