lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kaikki pennut ovat nyt varattu

Kaikki Who-pennut ovat nyt varattu, tänään kävi Diivaa katsomassa sijoituskotiehdokas ja neiti muuttaa alle 30 kilometrin päähän minusta. Kaikille pennuille on löytynyt aivan ihana koti, en olisi uskaltanut kuvitellakaan miten helposti kodit löytyivät ja miten ihaniin koteihin pennut pääsevät, iso kiitos kaikille kodeille! Vielä noin 1,5 kuukauden odotus ja sitten pennut muuttavat omiin koteihinsa, se tulee olemaan haikea hetki :) Mutta onneksi jokainen pentu menee rakastavaan kotiin, se helpottaa huomattavasti luopumista ;)

Kotoa muuttavilla pennuilla on myös kutsumanimet, pojat ovat Kodora (sinitabby) ja Helmeri (lila) ja Diivasta tulee Lempi. Diasta taitaa jäädä Dia, olen jo niin tottunut siihen nimeen :) Diiva tosiaan sijoitetaan 0-1 pentueesta, mutta aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Dia ja Helmeri on ilmoitettu RUROK:n näyttelyyn Vantaalle elokuussa ja Dia on ilmoitettu myös Pirokin näyttelyyn Tampereelle syyskuussa. Jännä mennä ekaa kertaa oman kasvatin kanssa näyttelyyn :D

Pennut täyttivät eilen 8 viikkoa ja viikon kuluttua ne menevät ekoille rokotuksille. Tytöt on pian 900 grammaisia, Kodora 1100 grammainen ja Helmeri pitää yhä johtoasemaa 1200 gramman painollansa. :) Tässä vähän kuvasaastetta vauveleista.

Dia

Dia

Dia kiusaa Gordoa

Diiva kurkkii Gordo-sedän takaa

"Moi äiti!"

..ei kai haittaa, jos puren vähän korvasta? Diiva kyselee Gordolta..

Gordo-setä hoitaa tyttöjä :)

Helmeri & Dia

Yawn! Mallia haukottelusta näyttää Kodora.

Apinalauma

Vaikka tämä onkin kissablogi, niin tässä Sisun ja Stellan (siskoni koira) 6-vuotissynttärikuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti