maanantai 5. marraskuuta 2012

Strategiset mitat

Pentujen strategiset mitat olivat viikonloppuna 2 viikkoa ja jokainen pennuista ylitti hienosti myös 300 gramman rajapyykin :)

Kaikilla on silmät auki, mutta poikien silmät ovat ajoittain rähmineet ja olen niitä hoitanut ahkerasti - nyt Ferellä ongelma näyttäisi poistuneen ja Fortellakin oli tänään aamulla paremmat, joten toivottavasti voin huokaista helpotuksesta pian. Soittelin perjantaina jo eläinlääkärille, että pitäisikö silmiä katsoa, mutta eläinlääkäri sanoi, että jos kerta silmät eivät ole punoittavat ja erite ei ole paksua tulehduseritettä, ei kannata mennä lääkärille. Se on kuitenkin näin pienille ipanoille niin suuri tautiriski mennä lääkärille, jossa käy sairaita kissoja,  joten päädyimme sitten jatkamaan kotihoidolla - kamomillateetä ja CleanOcular-silmähuuhdetta.

Pennut ovat jo aika reippaita ja pikku hiljaa selkeästi aktiivisempia. Piti pesälaatikkoonkin laittaa oviaukon kohdalle lisäseinä, koska pennut alkoivat  jo siihen malliin kurkkia ettei vanha laita olisi riittänyt. :) Pitäisi ottaa ihan kunnon kuvia pennuista joku päivä, mutta tässä on ollut niin hektistä menoa muutama viikko ja tääkin viikko on aamuvuoroa niin en muuta ehdi tehdä kun valittaa väsymystä. :D

Isoja vauvoja <3

Derekaz De Lege Ferenda, CRX ns 03, uros

Derekaz Da Deus Fortunae, CRX n 24, uros

Derekaz Data Venia, CRX n 03, naarasEi kommentteja:

Lähetä kommentti