sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Diivasta tulee äiti :)

Ei ne pentusuunnitelmat aina mene ihan niin kuin toivoo - joskus alkuvuodesta ajattelin, että Nonnalla tähän aikaan olisi jo pennut kovasti kasvamassa, mutta nyt sen tytär onkin tiine ja äidin tiineyttä odotellaan :) Nonna oli uusinta-astutuksella ja pitäisi ensi viikolla alkaa näkymään, jos on tiine. Jos ei ole vieläkään, niin kyllä me vielä samaa kollia kokeillaan ellei kollilta lähde kulkuset ennen sitä, tykkäisin kovasti yhdistelmän sukutaulusta ja tykkään kollista valtavasti <3  Plan B keksitään sitten, kun muuta vaihtoehtoa ei enää ole :)

Diivan luona siis kävi komea punainen herrasmies Alchemist King Midas, jolla on jo ennestään kaksi pentuetta. Dexu on upea  poika ihanalla turkilla, se on todella elegantti ja hieno, joten jos vanhempia katsoo, voi tulla aika kivoja lapsukaisia :) Laskettu aika on heinä-elokuun vaihteessa ja Diiva saa pennut sijoituskodissaan Hämeenlinnassa.

Kävin eilen katsomassa Diivaa sijoituskodissaan ja siellä se TV:n päällä hautoi vauvamasuaan <3 Noin kuukausi olisi laskettuun aikaan ja Diiva on saanut nyt painoa kivasti, saa nähdä minkälaisen katraan neiti meille suo. Kovasti Diiva puski ja kiehnäsi, vaikka mulla oli koirani mukana, joten ei se ottanut siitäkään minkäänlaista stressiä, sillä on aivan yhtä ihana luonne kun siskollaan :) Masu alkaa jo kunnolla erottua ja lantiosta ei ole enää tietoakaan. Masu näkyy myös sivusuunnassa melko hyvin. Täällä kasvattajaa jännittää, onhan kyseessä ensimmäinen pentue missä on emona Derekaz -kissa :) Ja tietysti ensimmäinen pentueeni myös sijoituskodissa, toivottavasti osaan olla tarpeeksi tukena ja apuna, liikaa kuitenkaan sijoituskodin rauhaa häiritsemättä. Mutta onneksi saavat sitten pentujen jälkeen musta hengähdystauon.. :D

Mahdolliset tyttöpennut tulevat olemaan kilpikonnia (musta, sininen tai pieni mahdollisuus lila- tai suklaakonnaan), pojat mustia, sinisiä tai pieni mahdollisuus lilaan tai suklaaseen. Pennut voivat olla myös kuviollisia ja / tai valkolaikkuja. Joten monenlaisia värimahdollisuuksia olemassa!

Kaunis Diiva <3

Täällä ne vauvat kasvaa!


Tässä Diiva & Dexu.

Nonnan tiineyttä kovasti odottelen, mutta saa nähdä kuinka käy. Olisi niin ihana saada vauvoja kotiinkin :) Kovasti tässä koitan saada meille asunnoksi kolmion, jotta kotona olisi yksi "kissahuone" esimerkiksi pennuille, kollille tai vierailevalle kissalle :)

Kupliksen pentuja mietitään alkuunlaitettavaksi joskus loppukesästä / syksyllä ja Dian pentuesuunnitelmat riippuu täysin Karmasta. Jos se alkaa merkkailla, voi tulla pentusuunnitelmat vastaan nopeamminkin, mutta toivottavasti pysyy siistinä poikana :) Sille suunnitellut astutukset on nyt suunnilleen sovittu, joten se tulee olemaan myös joidenkin ulkopuolisten naaraiden sulhanen tulevaisuudessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti