torstai 4. heinäkuuta 2013

Kotiinkin pentuja odotettavissa!

Näyttäisi siltä, että myös Nonna on tiineenä! Ihana saada siis vauvakissoja kotiinkin <3 Nonna oli siis kahdesti treffeillä komean ruskeatäplikkään Lennun (Angelfalls Arabesque) kanssa ja toivottavasti saadaan jälkikasvua tälle parille :)

Nonna on nyt aluksi huijannut mua, nisät on näyttänyt pinkeiltä ja kun menen kameran kanssa paikalle, ne onkin ihan vaaleat :P Mutta nyt tuon ao. kuvan ottamisen jälkeen on nisät olleet ihan punaiset kyllä ja kokoajan vain punertuu enemmän. Joten toivottavasti kaikki menee nyt hyvin ja saataisiin tuplavauvat - Diivan pennut sijoituskotiin ja Nonnan pennut meille :)

Omaan kotiin en kahta pentuetta ihan samaan aikaan haluaisi, joten Kupliksen astutusta suunnitellaan noin loppukesään / alkusyksyyn, jolloin Nonnan pennut ehtisivät kasvaa "alta pois" ennen uusia tulokkaita. Myös asuntoasia on varmistumassa, muutetaan tämän kuun aikana kolmioon, jolloin huonemäärä kasvaa ja saan oman pentuhuoneen :) Luksusta!

Tässäkin pentueessa on paljon värimahdollisuuksia - musta, sininen, suklaa ja lila valkoisella ja / tai kuviolla eli käytännössä mahdollisuus syntyä samoja värejä kuin Nonnan ekassa pentueessa. Pienen pieni mahdollisuus myös naamioon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti