tiistai 8. lokakuuta 2013

Kuukauteen mahtuu paljon kaikenlaista


Kuukausi on aikana lyhyt, mutta silti kuukaudessa voi tapahtua hyvinkin paljon kaikenlaista. Tämän menneen kuukauden aikana olemme kohdanneet surua, mutta onneksi paljon myös iloisia ja onnellisia hetkiä on mahtunut mukaan. Tälle päivitykselle tulee siis mittaa.... :)

18.9. päättyi entisten kissojeni Devilin ja Synnin maallinen taival, kun ne nukutettiin ikiuneen. Kummallakin oli ihon kanssa pahoja ongelmia ja mikään ei tuntunut niiden oloa helpottavan eikä eläinlääkäritkään keksinyt mikä voisi enää auttaa, jatkuva kortisonikaan kun ei ole ratkaisu - etenkään kun sekään ei tuntunut auttavan. Kaikkemme yritimme uusien kotien kanssa, mutta joskus on vain pakko tehdä se vaikea ratkaisu - nyt Devilin ja Synnin ei tarvitse kärsiä  kutinasta ja kivuista, vaan ne saavat elää arvoistansa elämää kissojen taivaassa. <3 Ratkaisu on onneksi vaikea vain ihmisille ja kissojen parhaaksi se tehtiin.

Seuraavana päivänä kohtasi tapaturma Diivan mustan pojan Diablon ja Diablo matkasi kissaenkelinä Devilin ja Synnin seuraan. Kaksi mustaa paholaispoikaa Devil ja Diablo siis siirtyivät alle vuorokauden sisällä taivaaseen - jotenkin ironista :(

Viime sunnuntaina saapui Suomeen pieni venäläinen neitokainen, Kvitochka Show Stail. Tämä suklaatabbytonkineesi neiti on yhteisomistuksessa minulla ja FI*Angelfalls -kissalalla ja tulee karanteenin jälkeen asumaan luokseni. Kissa sai kutsumanimekseen Dakota ja on varsin reipas pieni kehruukone. :)

Dakota poseeraa

Tonkineesinaamiolla on vihertävät / aqua -silmät
Nonnan pennut täyttivät viikonloppuna 7 viikkoa ja nyt alkaa olemaan selvillä pentujen "varaustilanne", niistä kun on aika paljon kyselty :) Eli nyt molemmat naamiot Cosmique ja Angelique sekä suklaatäplikäsvalkea Unique ovat vapaana ja varattavissa. Electrique muuttaa näillä näkymin sijoituskotiin ja Burlesque taitaa jäädä minulle itselle. Mystique on myös varattu. Nonnan pennut saavat ensimmäisen rokotuksensa + sirut samalla, kun Diivan pennut saavat viimeisen rokotuksensa eli viikolla 43, toiset rokotukset tulee siitä noin kolmen viikon kuluttua, joten Nonnan pennut ovat luovutettavissa aikaisintaan marraskuun puolivälin jälkeen. Jonkun verran pentuja on kyselty,  mutta vielä kolmikkoa ei ole kenellekään varattu. Haluan tavata pennusta kiinnostuneet ennen, kuin alan pentua varailemaan ja tietysti se olisi pennunostajallekin kivempi tavata mahdollinen tuleva perheenjäsenensä ennen päätöksen tekemistä. Pentukyselyt ovat siis tervetulleita ja pentuja saa tulla tapaamaan livenäkin tänne Hämeenlinnan kupeeseen :)


Derekaz Angelique, ruskeatabbynaamio naaras, varattavissa.
Angeliquella on jo kiharaa näkyvissä turkissa ja se onkin pentueen karvaisin tällä hetkellä. Angelique on reipas neiti. <3

Derekaz Cosmique, ruskeatabbynaamio uros, varattavissa. Cosmique on pentueen isoin tällä hetkellä ja luonteeltaan aikamoinen riiviö - varpaiden puremisen mestari :D

Derekaz Unique, suklaatäplikäsvalkea naaras, varattavissa.
Unique on pentueen pienin tällä hetkellä ja on siro ja elegantti pomppunokkainen neiti. <3
 

Derekaz Burlesque (varattu), Electrique (varattu) ja Cosmique (varattavissa)
Derekaz Burlesque & Mystique (molemmat varattu) Nonna-äidin kanssa
Diivan neljä pentua on jo 10 viikkosia ja saivat viime viikolla ensimmäiset rokotukset ja ne sirutettiin samalla. Olin yllättynyt miten kiltisti lauma matkusti, aluksi vähän huutelivat ja boksia raapivat, mutta muuten olivat kovin mallikelpoisia pieniä kissakansalaisia :) Diivan pennut on nyt kaikki varattu ja kaikki jäävät tähän Hämeenlinnan lähialueille - Deliciosa ja Derretido "Nitro" menevät sijoituskoteihin ja Dulce "Donna" ja Deseo "Anselmi" lemmikeiksi. 

Lapset odottelee lääkärille menoa...
Derekaz Mi'Deliciosa
Derekaz Mi'Derretido


Derekaz Mi'Deseo

Derekaz Mi'Dulce


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti