lauantai 7. syyskuuta 2013

Aika rientää...

Niin se aika vaan rientää, tänään Nonnan pennut täytti 3 viikkoa ja maanantaina Diivan pennut täyttää 6 viikkoa, vastahan nämä kaikki syntyi! On ihana seurata pentujen kasvamista ja kehittymistä, miten ne oppii uusia asioita ja muistuttaa enemmän ja enemmän ihan oikeaa kissaa - tänään Nonnan pennut maistelivat ekaa kertaa kiinteää ruokaa ja muutama pennuista eksyi hiekkalaatikollekin. Diivan pennut mennä vilistävät asuntoa ympäriinsä, vauhtia piisaa kun viisikko sinkoilee eri suuntiin :)

Pikku hiljaa on alkanut Diivan pennuista näkyä kuka voisi jäädä kasvatukseen ja eiköhän se kilpparitäplikäsvalkea tyttönen Derekaz Mi'Deliciosa jatkokasvatukseen jää. Neiti on hyvin sievä ja soma. <3 Kysymysmerkillä on vielä sinitabbyvalkea poika, saa nähdä miten se kasvaa.. Voi tosin olla, että jos Nonnan pojista toinen kehittyy kivasti, voisi Diivan lapsista jäädä jatkoon kilpparineiti ja Nonnalta sitten tyttö ja poika. Mutta aika näyttää kunhan lapset tästä kasvaa ja riehaantuu :)

Diivan naamiopennut ovat nyt varattu, naamiotyttö jää äitinsä kaveriksi ja naamiopoika muuttaa enonsa luokse. Muitakin on tasaisesti kyselty, mutta Nonnan pentujen tilanteesta en sano vielä mitään ja muutenkaan en varaa pentua kenellekään, ellen ole henkilöä tavannut kasvotusten ja päässyt juttelemaan :) Ja tietysti myös pennunostajalle on varmasti mukavampi, että pääsee tapaamaan pennut livenä ja näkee missä ja miten ne kasvaa ja asustaa ja näkee myös emon ja muita kissoja.

Mutta tässä muutama tänään napattu kuva pennuista :)

Nonnan naamiopoika

Nonnan ruskeatäplikäs tyttö

Nonnan klassinen tabby tytär

Harjoittelua

Ekaa kertaa kiinteää ruokaa

PLÄÄ!

Evil kitty!

Diivan kilpparitytär, joka jäänee siis jatkokasvatukseen :)

Diivan sinitabbyvalkea poika

Diivan naamiopoika (varattu)

Diivan naamiotyttö, jää asumaan äitinsä kanssa

Mustaa ja sinistä

Sukuvika? :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti