maanantai 19. elokuuta 2013

Que -pennut ovat täällä!

Odotin Nonnan synnytystä kuin kuuta nousevaa, öisin oli herätyskello muutaman kerran herättämässä ja kävin tarkastamassa, että joko nyt.. ja aina Nonna vaan katsoi hölmistyneenä, että mitä sä nyt äiti puuhaat ja jatkoi uniaan. Perjantaina sitten päivitin Facebookiinkin, että nyt olisi otollinen aika synnyttää, kun mulla oli lauantaina aamusta tulossa aikainen herätys...

...Nonna taisi sen lukea, sillä kun pe-la välisenä yönä kello 03 soi kelloni ja nousin tarkastamaan rouvan vointia, Nonna alkoi kovasti juoksentelemaan ja kurisemaan ja käyttäytymään kovin levottomasti. Ja samaisena aamuyönä sitten kuusi vauvaa syntyi maailmaan :) Kuusi on määränä kovin suuri - ja yllättävä. Ensinnäkin Nonnan maha oli kovin epäsymmetrinen, epäilin lähinnä kolmea. Mutta kun kolmannen pennun jälkeen homma vielä jatkui, ajattelin sitten viittä.. Kunnes syntyi sitten kuudeskin. :)

Aikamoista tuuria ja sattumaa, että tässäkin pentueessa on melko harvinaista klassista tabbya. Saa nähdä, onko naamiotkin tabbyja, siihenkin on hyvät mahdollisuudet. 

Suuresta määrästä huolimatta pennut olivat syntyessään hyvän kokoisia, pienimpänä naamiotyttö 77 grammaa ja suurimmat kaksi olivat 99 grammaa - muut siltä väliltä. Ihan samaa tahtia ei pentujen painot ole nyt nousseet, kuin aikaisempien pentueideni, mutta toisaalta onhan 6 pentua ihan eri, kuin vaikkapa se 3-4. Joten ei voi ihan kaikkea vaatia :) Kova homma on Nonnalla, mutta autan niin paljon kuin mahdollista ja tarpeellista.. ja odotan jännityksen ja innostuksen sekaisella kauhulla, kun kuusi pentua alkaa keksiä miten ollaan riiviöitä :D

Kuten jo tiedättekin, nimeän pennut aina jotenkin isään liittyen. Tämän kuusikon isä kun on Angelfalls Arabesque, ovat nämä lapsukaiset Que -pentuja:
n Derekaz Angelique, CRX ? 33 (naamio)
n Derekaz Mystique, CRX n 09 22 (ruskeatabby valkoisella)
n Derekaz Gothique, CRX n 24 (ruskeatäplikäs)
n Derekaz Unique, CRX b 09 24 (suklaatäplikäs valkoisella)
u Derekaz Cosmique, CRX ? 33 (naamio)
u Derekaz Electrique, CRX n 09 22 (ruskeatabby valkoisella)

Haluan vielä tässäkin mainita tämän saman, mitä sivullani nyt lukee:
Kissanpentujen elämän alkutaival ei ole itsestäänselvää, joten siitä syystä pentujen annetaan kasvaa ja kehittyä kaikessa rauhassa, ennen kuin aletaan miettimäänkään varauksia. Pentukyselyt (niin lemmikki- kuin sijoituskoti) ovat tietysti aina tervetulleita, mutta haluan pentukyselyiltä muutakin sisältöä, kuin vain hintaa ja varausmahdollisuutta.

Tässä vielä muutama kuva kuuden katraasta, olkaapa hyvä :)

Derekaz Angelique

Derekaz Cosmique

Derekaz Electrique

Derekaz Gothique

Derekaz Mystique
Derekaz Unique

Ja onnellinen äiti lapsineen <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti