torstai 10. huhtikuuta 2014

Dian pentuja odotellaan!

Toisesta astutuksesta Dia sitten tiinehtyi ja nyt pitää vielä odotella reilu viikko, niin nähdään minkälaista jälkikasvua Dia & Karma tähän maailmaan saattaa. <3 Dia ei ole mikään kovin iso naaras eikä sen mahakaan ole erityisen iso, joten odotellaan ehkä muutamaa pentua. Toivon kuitenkin, että pentuja olisi enemmän kuin yksi - ihan jo synnytyksenkin takia, mutta myös siksi, että jotenkin tuntuisi pennun puolesta tyhmältä olla ainoa pentu ilman kavereita :)

Mutta noin viikon päästä se sitten nähdään mitä Dia masuunsa kätkeekään. Tässä muutama kuva odottavasta äidistä, napsittu tässä lähipäivinä. Mikäli syntyy kasvatustasoinen tyttö, niin semmonen saattaisi sijoituskotia etsiä.

Nimiteema tulee olemaan League of Legends -pelin championit. Kyseisessä pelissä kun on kaksi pelihahmoa, Karma ja Diana (eli pidennelmä Diasta :D), niin ajattelin sen sopivan kivasti teemaan.

Karmalle on syntynyt jälkikasvua nyt kahteen kissalaan. Mekkalan -kissalaan syntyi kaksi pentua alkuvuodesta ja pari viikkoa sitten CuteChaos -kissalaan syntyi viisi pentua! Dia saa siis Karman kolmannen pentueen, neljäskin on viritteillä, mutta saa nähdä tuleeko kollittelu astutushommien esteeksi, aika näyttää. 

Pyysin Lennun (Derekaz Da Deus Fortunae) sijoituskotia Martua napsimaan ukosta kuvia, jos joku sattuisi olemaan kiinnostunut käyttämään sitä. Kyseessä siis kollin kokoinen, hyväturkkinen ruskeatäplikäs poika, joka asustaa Oulussa. Tällä hetkellä Lennu on implantilla (laitettu viimesyksynä), mutta vaikutus ei varmaankaan enää kauaa kestä. Ikää Lennulla on nyt 1,5 vuotta, se on syntynyt 10/2012. 

Julkaisin sivuilla pentusuunnitelmankin, eli loppukesästä olisi tarkoitus sydänultrata Derekaz Data Venia ja Derekaz Mi'Derretido ja mikäli kumpainenkin on terve, olisi sijoituspentue Hyvinkäälle suunnitelmissa. Itse tosin suunnittelen Kuopioon muuttamista, joten tuo välimatka sijoituskotiin on melkoisen pitkä.... Mutta katsotaan, katsotaan. 

Kissalaumani on kasvanut turhan suureksi, ihan itsehän tietysti kissoja olen ottanut ja itse tietysti joudun vaikeat päätökset tekemään. Yksin asuvana en pysty kaikkia kahdeksaa kissaani huomioimaan niiden ansaitsemalla tavalla, joten huomenna perjantaina Kuopioon ajaessani vien Sohjon ja Kupliksen uuteen kotiin. Siellä on enemmän ihmisiä antamassa huomiota ja ei ole isoa kissalaumaa stressaamassa. Toivottavasti perheen kaksi aiempaa kissaa hyväksyy kaksikon ja saisivat elellä siellä onnellisesti loppuelämänsä. Tietysti itseäni harmittaa, kun en voikaan tarjota sellaista kotia kissoille kun kuvittelin joskus pystyväni, mutta pakko vaan tehdä epäitsekäs ratkaisu ja ajatella kissojen parasta, kissojen hyvinvoinnin on kuitenkin oltava aina etusijalla, vaikka kuinka kasvattaisi tai tekisi mitä. 

Myös Della muuttaa omaan kotiin, kunhan olen sen steriloinut. Dellallahan on autoimmuunisairaus pemfigus foliaceus, jonka takia se ei jäänyt kasvatukseen vaikka alunperin olikin tarkoitus. Della on ihana pieni häärääjä, joka mahdollisesti saattaa joutua syömään loppuelämänsä kortisonia, jotta sairauden oireet pysyvät poissa. Mutta tähän saakka se on ainakin voinut pääsääntöisesti hyvin ja on reipas ja iloinen neiti. <3 

Että tämmönen kevät tällä kertaa :) Toivottavasti kesä tulee pian. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti