keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Mahtuisiko nämä korvat kotiisi? :)

Olisiko kotonasi jossain päin Etelä-Suomea näiden korvien mentävä kolo? :)Zyra etsii siis sijoituskotia, yhden pentueen verran sillä ehkä olisi tarkoitus tulevaisuudessa Derekaz-pentuja tehdä ja näyttelyissä ei tarvitse käydä. Joten ei mikään kovin haastava sijoituskotitoive siis kyseessä, kannattaa ottaa yhteyttä, jos vähänkään kiinnostaa :) Zyra on luonteeltaan todella reipas riiviöprinsessa ja neitiä voi tulla katsomaan tänne Hämeenlinnan kupeeseen Parolannummelle.

Laittele rohkeasti vaikka sähköpostia (dereka@dereka.net) tai soittele 044-3333 686, jos haluat tietää tarkemmin Zyrasta tai sijoituskissoista tms. Vastailen hyvin mielelläni mihin tahansa! :)


Irelia "Misu" muuttaa elokuun loppupuolella toisen Derekaz-kissan Feren kaveriksi. Irelia ensin steriloidaan ja tyrä korjataan ja leikkaushaavan parannuttua aletaan muuttopuuhiin. 


Veigar "Viktor" muuttaa lauantaina omaan kotiinsa Vantaalle kotikissan ja kahden norjalaisen metsäkissan kaveriksi. Tässä vielä äiti ja lapset metsästyspuuhissa, kärpästen metsästäminen on IN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti