tiistai 14. lokakuuta 2014

Pentuja odotellaan ja suunnitellaan!

Kävi niinkin  näppärästi, että heti pian sydänultran jälkeen Venla (Derekaz Data Venia, CRX n(s) 03) alkoi juosta ja päästiin toteuttamaan treffejä Nitron (Derekaz Mi'Derretido, CRX a 03 22) kanssa. Sijoituskodeille suuri kiitos järjestelyjen onnistumisesta, itse kun olin taas vaihteeksi Savossa kun minua olisi tarvittu Etelä-Suomessa..

Treffit olivat varsin onnistuneet ja ensikertalaiset tajusivat mikä on homman nimi. Niinpä mammakissan masu alkoi pyöristyä jo toisella viikolla ja vatsan koko tuntuu järkyttävän niin sijoituskotia, kuin kasvattajaakin säännöllisesti :D Tässä kuvamateriaalia, kun laskettuun aikaan oli vajaa nelisen viikkoa aikaa.. Nythän mahan pitäisi vasta kunnolla alkaa kasvaa, joten jännä nähdä mimmonen minivalas Venlasta vielä kehittyykään.

Pennut tulevat olemaan mustaa, ehkä sinistä, kuviollista, valkolaikkuja, savuna / hopeana, mikäli emo on oikeasti savu.. joten paljon mahdollisuuksia. :)

Pennut syntyvät sijoituskotiin Mäntsälään, jossa Venlan lisäksi asustaa kaksi cornaria, kaksi whippetiä ja kaksi tanskandoggia. Pennut tulevat tottumaan siis myös isoihin koiriin :)


Vauvamasu <3
Tuleva äiti aavistuksen happamana :)


Nitro & Venla

Myös Dallasille (Derekaz Burlesque, CRX n 24) on pentuja suunnitteilla alkuvuodesta. Suunnitelmia aikaistettiin, koska sulho on alkanut kuvittelemaan olevansa superäijä ja Dallas itse on melko hormonaalinen, joten ajattelimme aikaisemman astutuksen olevan parempi vaihtoehto. Neitokainen sydänultrataan lokakuun lopussa ja mikäli suunnitellut vanhemmat  todetaan terveiksi, aletaan odotella seuraavaa kiimaa. Tällä hetkellä Dallas on kuitenkin vielä e-pillereillä, mutta jätän pillerit pois heti ultrasta. 

Dallasin sulho on superhieno, musta kollipoika IC Sweetpurr's Salmiak eli Chico. Ihastuin Chicoon heti, kun näin siitä nuoruusiän kuvia ja pitihän sitä sitten Harrilta kysyä, että onnistuiskohan mitenkään... Ja Harri suostui ja niinpä nyt odottelen jännityksellä ensimmäistä ei-valkolaikkuyhdistelmästä olevaa pentuetta! 

Pennut tulevat olemaan hyvin todennäköisesti mustia kuviolla tai ilman, mahdollisuus myös naamioon. Kyseessä on myös ensimmäinen linjattu pentue, sillä kummankin vanhemman sukutaulusta neljännestä polvesta löytyy hieno mustavalkoinen kissa, SP & IP Sweetpurr's Way To Win DSM.

Dallasin sulho IC Sweetpurr's Salmiak (kuva lainattu Sweetpurr'sin sivuilta)

Derekaz Burlesque
Pentukyselyt ovat tervetulleita, mutta pentuja ei kuitenkaan varata ennen syntymää eikä heti sen jälkeenkään. Varaan pentuja yleensä aikaisintaan 6 viikon iässä. Vastailen mielelläni kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse (sähköpostitse tavoittaa paremmin työni takia, iltaisin myös puhelimitse) ja kissoihini saa tulla tutustumaan luokseni :)

Myös Dialle (CH Derekaz Who Loves Diamonds) on toinen pentue suunnitteilla, mutta vasta ihan ajatuksen asteella. Tulevaa sulhoa on jo hieman kosiskeltu, mutta eiköhän mene vuoden 2015 loppupuolelle, että päästään suunnitelmia toteuttamaan. Dian ensimmäinen pentue jouduttiin keisarileikkaamaan, mutta koska kyseessä ei ollut naaraan rakenteellinen vika, päätin Dialle vielä pentuja miettiä. 

Derekaz Mi'Dulce (Diivan tytär) valmistui Sastamalan näyttelyssä Premioriksi! Onnea Donna ja Anu :) Donna on kasvateistani ensimmäinen Premior. Tässä vielä kuvasatoa, Tessa oli kuvaamassa Sastamalan näyttelyssä, jossa minulla oli ensimmäistä kertaa kasvattajaluokka ja kasvattejani oli siis paikalla useampi kappale..

Derekaz Electrique
Derekaz Mi'Deliciosa

Derekaz Who Is A LittleDiva

Derekaz Mi'Dulce
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti