lauantai 28. huhtikuuta 2012

Äänestys: Montako pentua Nonna synnyttää?

Oikealla olevassa sivupalkissa on nyt äänestys, missä voitte veikata syntyvien pentujen lukumäärää. Tämän postauksen alle voi myös kertoa veikkauksestaan, lisäksi voi arvailla syntyvien pentujen sukupuolijakaumaa tai värejä.

Jos joku arvaa täysin oikein lukumäärän, sukupuolijakauman ja värit - teen palkinnoksi viehelelun. :D

Taustatiedoksi, jos joku haluaa näiden pohjalta veikkailla:
- Nonnan pentueessa oli yhteensä viisi pentua
- Mossen pentueessa oli yhteensä kolme pentua

Värivaihtoehtoja on mustat, mustavalkoiset, kuviolliset, kuviolliset valkoisella. Mahdollisuus myös sinisiin, sinivalkoisiin, sinikuviollisiin ja sinikuviollisiin valkoisella, mikäli Nonna on diluutiokantaja - Mosse on jättänyt sinisiä pentuja, joten herra ainakin diluutiota kantaa ja Nonnallakin on siihen hyvät mahdollisuudet, koska sen isä on sininen. Vanhemmat ovat siis väriltään mustavalkoinen ja ruskeatäplikäs.

Koska kaikkea on aina kiva arvailla, teen myös omat veikkaukseni.. Ei vaan koskaan ole mennyt veikkaukset oikein nappiin, hah :D Mutta oma arvaukseni on kolme pentua, yksi tyttö ja kaksi poikaa. Mustavalkoinen tyttö, ruskeakuviollinen valkoisella ja mustavalkoinen poika. :P

7 kommenttia:

 1. Veikataan vielä, että neljä naarasta ja yksi uros. Pennuista kolme on agoutia ja kaksi nonagoutia. Neljä pennuista on valkoisella ja yksi ilman. Tämän tarkempaa arvausta en osaa antaa :D

  VastaaPoista
 2. Perusveikkaus (tilastojen ja teoreettisten todennäköisyyksien pohjalta): 4 pentua, kaksi tyttöä, kaksi poikaa. Yksi diluutio, kaksi kuviota ja kaksi valkolaikkua. Se, miten nuo sukupuolet ja värit osuu yhteen, onkin paaaaljon vaikeampi arvaus... :D Tai kai se yksi kiintiö-mustavalkoinen poika olla pitää :), lisäksi yksi ruskeatäplikäs poika, sinikuviovalkeatyttö ja musta tyttö.

  Jos olis omat pennut kyseessä, niin veikkaisin 3 poikaa ja 1 tyttö, 3 valkolaikkua ja korkeintaan 1 kuvio... Eli 2 mustavalkoista poikaa, 1 sinikuviopoika ja 1 musta tyttö.

  VastaaPoista
 3. PS. Nonnan isä on sininen = Nonna kantaa diluutiota.

  VastaaPoista
 4. Mä arvaan kans että kolme kaunista pentua. Kaksi poikaa ja yksi tyttö. Terv Nousku

  VastaaPoista
 5. Kaksi naarasta: mustavalkea ja sinikuviovalkea,
  kaksi urosta: kuviollinen ja sininen ...veikkaan mä. :)

  VastaaPoista
 6. Kolme pentua:
  Uros, sininen agouti valkoisella
  Uros, ruskea agouti
  Naaras mustavalkoinen

  VastaaPoista