lauantai 14. huhtikuuta 2012

Odottavan aika on pitkä :)

Näyttäisi kovasti siltä, että ensimmäinen FI*Derekaz -pentue näkee päivänvalon noin toukokuun puolivälissä :) Nonnan nisät alkoivat punoittaa muutama viikko sitten ja vielä olisi noin kuukausi odotusaikaa jäljellä - voin sanoa, että odottavan aika on pitkä ;) Mutta nyt vain peukut pystyyn, että kaikki sujuu hyvin ja Nonna ja Mosse saa terveitä jälkeläisiä. <3

Kuplikselle olisi pentuja suunnitteilla niin, että ne mahdollisesti syntyisivät Nonnan pentujen luovutuksen jälkeen, mutta aika näyttää miten käy. :) Kollivaihtoehto on nyt hieman auki, mutta eiköhän joku mukava sulho Kuplamamallekin löydetä! Kuplis yritti selkeästi säikäyttää minut muutama viikko sitten, se alkoi kiiman jälkeen nuolla takapäätään varsin ahkerasti ja ehdin jo pelätä kohtutulehdusta, kiireen vilkkaa mentiin eläinlääkäriin ja huh helpotus, olikin "vain" virtsatietulehdus. Ehdin jo pelästyä!

Olimme tämän viikon keskiviikkona Hämeenlinnan Mustissa ja Mirrissä kissojeni kanssa - ainoastaan Nonnan jätin kotiin koirani Sisun seuraneidiksi, ymmärrettävästä syystä Nonnaa en halua nyt mihinkään raahata :) Mukana oli siis Gordo, Sohjo ja Kuplis - Sohjoa jännitti kovasti ja se yritti kaivatua pesän läpi Kiinaan, mutta kaikki kolme käyttäytyivät varsin hyvin. Oli kiva reissu! Alla kuva kys. esittelystä, tytöt ovat piilossa peittojen alla - ainoastaan Sohjon nenä näkyy. Gordo siellä eniten hurmasi, herrasmies.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti